Prostě krásná

Fotografie z charitativního projektu.

Prostě krásná

Výstava
Pro: Všichni
Vstupné: zdarma
Místo: Hlavní budova Dvory - půjčovna
Datum: 04.07.2016 09:00 - 18:00
/akce/proste-krasna-a4657.htm
Text

Projekt Prostě krásná

Cílem projektu bylo SPLNIT VELKÝ SEN a dát možnost okusit 32 mentálně a zdravotně postiženým ženám a dívkám z domova Pramen zažít jedinečný pocit „zájmu, péče, krásy a pocitu důležitosti“, jaký prožívají většinou pouze modelky nebo celebrity. Udělat jim radost a díky kalendáři pro rok 2016 a velkoformátovým fotografiím získat finance pro zpestření života všech klientů jejich domova.

Cílem výstavy je upoutat zájem veřejnosti a umožnit shlédnout proměny, které potvrzují, ŽE OPRAVDU KAŽDÁ ŽENA JE KRÁSNÁ. Nabídnout lidem možnost podpořit domov koupí kalendáře nebo přispět na zpestření jejich života skrze dárcovskou sms.

Jak projekt vznikl

Projekt vznikl při setkání Radky Wernerové z libereckého Dablju studia s hercem JAROSLAVEM DUŠKEM, který již 13 let moderuje večer festivalu POROZUMĚNÍ, jež domov Pramen v Mnichově u Mariánských lázní každoročně pořádá. Letos proběhl jubilejní 15. ročník.

Svou přítomností na fotografiích podpořil projekt také známý herec a liberecký rodák LADISLAV HAMPL.

Realizace projektu

Celý projekt v rámci charity organizovala Radka Wernerová s týmem libereckého DABLJU STUDIA, Akci realizovala od proměn až po výrobu kalendáře i fotografií. Vše mohlo vzniknout díky materiální pomoci kosmetických, kadeřnických značek ARTDECO, MATRIX a všem sponzorům, kteří se zapojili.

Projekt má své vlastní Fb stránky: https://www.facebook.com/projekt.proste.krasna?ref=hl


Novinky na e-mail